~ Hervormd Centrum ~

Het Hervormd Centrum is een multifunctioneel gebouw en is gelegen aan de Brink, nabij de kerk. Er zijn diverse zalen en een keuken aanwezig. Door een schuifwand kan één grote zaal gemaakt worden voor maximaal 100 personen. Ook de bibliotheek is in het Hervormd Centrum gehuisvest. Deze bibliotheek kan ook gebruikt worden voor vergaderingen. Voor de jeugd is er een jeugdhonk waar in een relaxte sfeer  bijeen gekomen kan worden.

Het Hervormd Centrum wordt gebruikt door de kerkelijke verenigingen en clubs. U kunt het Hervormd Centrum ook huren voor bijvoorbeeld een verjaardag, vergadering of andere bijeenkomsten.

In het Hervormd Centrum is ook een aula aanwezig.

Voor inlichtingen en reserveringen, kunt u contact opnemen met Joke van Donselaar, telefoon 0343-563158 of hervormdcentrum@hervormdlangbroek.nl.

Online reserveren Hervormd Centrum Langbroek

Historie

In 1974 kon na aankoop en verbouwing van de Lagere School aan de Brink dit gebouw als Hervormd Centrum in gebruik genomen worden. Alle kerkelijke verenigingsactiviteiten konden nu plaatsvinden onder één dak. Deze vonden tot dan plaats in de consistoriekamer van de kerk en bij wat grotere, incidentele bijeenkomsten werd gebruik gemaakt van het verenigingsgebouw aan de Doornseweg. Ook kwam in het nieuwe centrum een aulagedeelte.

Na een aantal verbouwingen beschikt het Hervormd Centrum nu over twee zalen, een bibliotheek en een aula. Ook werd voor de jeugd een eigen ‘honk’ gecreëerd.

Adres: Brink 10, 3947 NS, Langbroek